Fridaaay!

Å vilken underbar fredag. Faktiskt! Vid 9 bläcket var man som sagt hos läkaren och hon sa att jag skulle sluta äta mina goda piller, oflax!? Så jävla underbart! Såret har fått sig en fin liten skorpa nu. Sen dansade man hem igenom snön och satte sig i sedvanlig ordning vid matbordet med Ljusnan i högsta hugg. Man letar sig snabbt fram till sporten, sen till seriesidan. Sen sitter man där med en kopp te, doppar mackor och löser sudoku. Gick för visso åt helvete, men vad gjorde det.

Sen låg man i sängen och tryckte i typ 6 timmar. Gjorde inte något vettigt över huvud taget, så värt ibland. Har inte jobbat idag heller, fortfarande krasslig omnzaj. Sen vart det lite middag med saltkaren och sen, den match som hela Tyskland har väntat på, som nog stora delar av resten av fotbollsvärlden har väntat på, de tyska rekordmästarna Bayern München mot nykomlingarna, ligaledarna, bönderna Hoffenheim.

Matchen var inte så välspelad som man hade kunnat önska och tro att den skulle bli. Många enkla misstag och resultatet 2-1 var kanske inte så rättvist. Tycker att Hoffenheim hade mer vassa lägen, men var allt för klantiga. Bayern såg sega ut, slåg mycket långt och gjorde väldigt många enkla misstag. Det som var kul med matchen var att Hoffenheims Ibisevic fortsatte att göra mål och att Bayern vände och vann i den 92:a minuten genom först Lahm och sedan Toni. Dessutom rutschade spelarna runt på Allianz Arenas gräs, det förstörde en del om jag ska vara ärlig.

Nu ska man krypa ner under täcket igen och sova lite, ska ju jobba imorgon, monsterpass utlovas!

Fredens!


Kommentarer
Postat av: Snirkel-Snarkeln

Det kan jag inte hålla med om.

2008-12-07 @ 17:49:41
Postat av: Judas

Vad kan du inte hålla med om?

2008-12-08 @ 00:05:50
URL: http://lmnzaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0