Värsta blandningen?

Lördag, oh fagra lördag. Man kliver upp, slappar och läser lite tidning. Man kunde göra ett personlighetstest i tidning. Vilken kändis är du? Mer eller mindre var det så i alla fall. En annan lyckades bli en blandning av Timbuktu och Sanna Kallur. Fan va fint, då kan man ju vara nöjd. En blandning av slapphet och seriositet.

Annars sitter man och suger på en mintkrokant och är allmänt seg. Inte fan klagar jag för det. Nog för att veckan går fort, men måste helgen också hitta rushen? Det gör mig vansinnig!

Ikväll är det för övrigt final i Körslaget. Hanna mot Erik, lila mot grön, härliga Hälsingland mot Västkustens schteekare. Så gör er själva en tjänst och släng in en röst på Team Hanna. Skicka ett sms till 72 400 med texten Hanna.

Fridens

Tji fick man.. INTE

Lovade ju en tid under 3 min, man sviker aldrig ett löfte, right? Hate to say I told you so. Fult att skryta, men nu är man lite nöjd, 2 min 55 sek! Smaka på den och sov sen gott!

Närmar sig helg med stormsteg, gaalet! Vad har man då för storartade planer för de finaste dagarna i veckan? Sorgligt nog, vilket jag gillar, har man det rätt oplanerat. Det ser bara slappt ut. Imorgon blir det ju kanske en liten simrunda för att skona lederna lite, sen Hamburger SV - Fc Bayern München hemma hos Emil. Lördag är öppen och dessutom vilodag. Söndag är det träning, sen är det lika tomt igen. Ryktas om att man har arga blickar på sig och måste städa lite. Sånt som märks, annars kan det tänkas att man tar och pluggar in lite nya ord. Alltid lika kul? Inte.

För övrigt är det så att Öris och Organismen har släppt en ny låt, magi i sin renaste form kan man enkelt uttrycka det. Låten heter "Känn ingen sorg", eller "Kann ingen sorg" står det, men jeah. Den går att ta in i örona på respektive MySpace sida, jag hörde den på Organismens.

Dags för recovery-sleep!

Fredens


Bara vara barn för en timme.

Idag vart det ett besök på vattenkraftverket i byn och vipps så var man åter ett lite barn. Man gick runt där med ögon stora som globar, hakan långt nere och var bara överväldigad med dessa jättelika konstruktioner. Mäktigt! Så klart började man flippa ur och tänka i helt fel banor, men det var sjukt ballt och man kunde nog göra en hel del sjuka saker där. Alla borde få se något sånt här, det är definitivt underskattat!

Åter till tanken om föräldrar, första barnet och följande barn. Kan inte annat än tänka WHAT THE FUCK?!  Man vet inte om man ska skratta eller gråta, jag känner mer vrede och vet inte vart jag ska ta vägen. Logiken är inte så svår, det är mer eller mindre 1+1=2. Det gäller som sagt att tänka längre än sin näsas längd. Tydligen måste man tänka åt sina kära päron och upplysa dem om vad det är som sker. Medvetet blinda agerar de oskyldiga. Det är 500 meter till skolan, självklart skjuts, isfläcken där det åks skridskor är lika långt bort, självklart skjuts. Ibland önskar jag att man kunde/orkade föra statistik på sånt där skit, filma sin egen uppväxt och sen visa hur stor skillnaden är. Sluta ha ett jävla överseende, sluta dalta, sluta borsta (curlingförälder, ni vet), låt ungarna lära sig att ta ansvar, låt de växa upp. NU.

För övrigt var det bandy-derby igår, Bollnäs fick smaka sur skosula när Broberg dängde dem med klara 5-1, i Bollnäs dessutom! Så skönt, dags att landa nu Giffarna? Slutspelsplatsen är snart enbart en hägring. Ska det smaka ska det kosta. Sluta sväva bland små rosa moln!

Dags för lite käk, ev. lite munhuggeri och slutligen träning. Idag är det 1000 meterstest, under 3 min så kan man vara nöjd. Uppföljning att vänta!

Empty

Onsdag redan, det är fan sinnesjukt hur fort veckan går nu när man har ett arbete att stiga upp till. Schwooooosh! Typ. Har ju inte så mycket fritid att döda, kanske är det därför? Man går upp, tar sig till kneg, kommer hem, äter, slappar i 15 min, packar, åker på träning, kommer hem och går till sängs. Fyfan va man lever gott! Jag klagar verkligen inte, dock skulle det ju sitta fint med lite dineros! Det kommer, det kommer.

Jag har under de 3 senaste veckorna insett tjusningen med Windows standardspel Kungen. Jag spelar det typ konstant när vi sitter vid skärmarna och eftersom musklicks-ljudet är psykande spelar man med sifferknapparna istället. Har hittat en fin rytm och ett fint tänk faktiskt.

Har sagt till mig själv att man ska orka sig upp en timme tidigare på morgonen och motionera lite lätt så man får igång kropp och sinne innan jobb, men som alla vet är det lätt att ta till tanken "Woooohooo! Jag kan sova en timme till om jag vill, fan va fint!" Imorgon har jag gett mig fan på att det ska bli av, en liten snäll promenad på ett par tre så ska man väl kunna skatta sig nöjd? Eller?

Hur som helst är en god vän, Sebastian, hemma på besök. Det uppskattas! Kul att träffa det gamla gamla saltiga nyllet igen.

Tänk på den här meningen under en dag och räkna hur många gånger det faktiskt är sant och man bara vill säga det ut lite halvtyst. Ni vet så där tyst så att alla hör, men man vill få det att verka som om man pratar med sig själv.

Ställ inte frågan om svaret är glasklart.

Ni kommer att märka att det är skrämmande, vissa sätter det verkligen i system att ställa idiotiska frågor, somliga är bara dumma andra har svaret i frågan, men måste bekräfta sig. Sen sitter man där och vill inget annat än att skära av sig örona när personen i fråga öppnar sin glappkäft, även om det inte är en fråga som ställs. Om personen dessutom har en jobbig ton så kommer det hela att bli ännu mer rogivande.

Sist men långt ifrån minst, Grattis Stephanie!

Go natt!

Fuck you right back, faktiskt.


När cirkus kom till stan

En sak som jag tror många retar sig på är hundägare, inte för att de har hund och man själv inte har det. Inte för att man slipper gå upp klockan 06:00 för att hinna rasta den innan jobbet och fördmodligen inte heller för att man slipper allt ommkring skötande. Utan för den enkla anledningen att det som göms i snö kommer fram i tö. Det sjuka är att det är samma jävla visa, år ut och år in, vart i Sverige man än kommer. Vad fan är problemet? "Näe, men vafan, ska du skita här, mitt på gångvägen. Hundjävel! Tur att det finns lite snö att täcka över skiten med." Nu säger jag inte att alla hundägare är så, men det är ju de som är så som märks - om man säger så. En annan skuttar fram som en jävla duracell-kanin för att inte trampa i de härliga mängderna avföring som dessa "smarta" djur passar på att lägga lite här och var. Om  de nu var så jävla smarta, kanske de kunde skita där ingen går eller typ gräva ett stooort hål? Nu är det ju inte så att jag inte gillar hundar, för det gör jag, faktiskt.

Nu när man jobbar på ett el-bolag har man blivit värsta lilla förbrukningsnörden. Inte för att jag bryr mig för min egen del, men det är rätt kul/skrämmande att få veta lite mer än det man annars vet, det vill säga ingenting. Visste ni att det typ finns 18 miljoner mobilabonnemang i Sverige? 30 % av alla med mobil låter sin laddare sitta i 24 timmar om dygnet varje dag, i stort sett. Den el-förbrukning som totalt går åt för de här 30 % (5,4 miljonerna) motsvarar ungefär 70 000 villor med en årsförbrukning på 20 000 kwh! Det är mycket! Totalt blir det alltså ca 1,4 miljarder kwh för laddarna. Stört kan man lugnt säga.

Dags att slå knut!

PEACE

Bortavaro

Som synes är man inte allt för aktiv här, tråkigt nog. Det finns en bov i det hela och boven kallas jobb. Men det blir ju vad man gör det till, egentligen ville jag hålla upp tempot man hade innan man fick jobb, men det gick som synes käpprätt åt helvete.

Vad har hänt då? Egentligen har inget hänt. Man harvar i sin vardagliga skit i hopp om att man ska vinna dom PHETA pengarna och glassa på en obefintlig våg av lathet. Fyfan.

Kan börja med två positiva saker, Bollnäs - Team Hanna, är i final i körslaget och man var engagerad och röstade. Det andra är att allas vår käre (INTE) "Blondinbella" dansade sig ur "Let´s Dance, det smakade så fint. Sorgligt att hon ens får vara med, jag menar det måste ju finnas 1000 b- och c-kändisar som skulle vara mer intressanta att ha med i fredagsskit som det. Typ Big Brother Micke, Robert Laul eller varför inte Torbjörn Ek? I och för sig är ju de alla män och lämpligen borde det vara en kvinna som ersätter den vilsna fjortisåhlikkan, så varför inte Baren Camilla, E-Type´s hoa-tjej eller kanske jag har mensvärk och spyr i tv bruden.

Åkte spark idag för första gången på ett år typ, glömmer alltid bort att jag hatar det "fordonet". Det måste ändå rankas som ett av de snällaste, men det är så grymt psykande när man har fint glid och helt plötsligt kommer det en "torrfläck" och man håller på att slå sönder sin käraste egodel.

Nu ska man till att städa rummet, laga käk, plugga in lite ord och sen åka och träna.

Jajjemus!

Kulan är i rullning

Man har börjat vägen fram, nu ska det tränas som fan. Var en aktiv söndag kan man säga, först var det lite gym och fotboll, sen passade man på att åka 3 km längd i kylan för att sedan avsluta med lite bowling. Var extremt mosig på kvällen.

Annars är det inte så mycket att säga, var kul att Stephanie and the gang från Västerås droppade in på nyår. Länge sen om man säger så.

I natt klockan 1:30 är det obligatoriskt att sitta spikad vid SVT 1 och kolla på JVM-finalen mellan Kanada och Sverige. (Ishockey) Det kommer bli en sjuhelsikes tillställning och fan va det ska skrikas! Jag, Erik, Jona är spikade, sen hoppas vi på förstärkning i form av John och kanske några fler! SVERIGE!

Salut

Köttig känner man sig

Dammade av ett gammalt träningspass i morse. Nu är man saltig och utslagen! Skönt är det, inget att sticka under stolen med, det är bara att vänja sig. Fan vad det ska tuggas nu!

Nytt år ger inte bättre bilförare, tyvärr. Det är fortfarande lite svart på vägar och gator i vinterland Sverige. Chop 'em up!

I dag blir det väl lite avsked av Pekidepek och Gusten grodslukare, de gamla saltiga skitgubbarna ska till Asien och luffa runt som de sanna luffarna de är. Kul för dom, sämst för oss. Men någon/några ska väl få njuta av livets söta sida, de har ju slitit på diverse kneg som kan beskrivas som salt. Fuck you guys, kommer att bli tomt i 4 månader nu!

Lamheten i kroppen har även satt sig i skallen.

Mark Wahlberg är männens MAN!

Skojar inte heller, kollade på Shooter igår, Mark är bara för tung. Pjuh! En annan legend är annars Jack Black! Kungar, och stora kungar!

Annars då? Ja, det nya året är ju här. 2009, fy fan! Haha, har haft det lite kaos nu så här i upptakten. Inget vatten hemma och 1 januari var man inte kung. Idag är man dock fin i formen, vattnet är tillbaka och i morgon vankas det en sväng på svettiga gymmet.

Nyårsafton är och förblir en aning överskattat. Även fast det inte var så illa, var det illa. Things got so Karate. Smällen kom först dagen efter. Men, varför i helvete är det 13-14 åringar på festen för? De har blivit utslängda ett antal gånger enligt säkra källor, men som om inte det vore nog så fattar de ju inte graden av ironi. De tar allt så seriöst, rätt kul i och för sig, men ner en liten sån där börjar klänga på en i typ 20 min och man enbart är jävligt torr, driver BIG TIMES med henne så blir man vansinnig när hon inte fattar dissen. Vart vansinnig. Men Welcome to the Jungle, man frigjorde sig och drog hem. Vaknade som ett vrak, mådde som ett vrak och ville helst förbli ett Vasa-skepp som inte drogs upp från havet och blev museum.

2009 är i alla fall året. Det kommer få en fin skjuts nu, ska köra på fint med träningen och försöka äta lite mer med hjärnan. På listan över saker som ska inskaffas står längdprylar, X-Box 360, lya och tv. Sen finns det givetvis lite mer prylar man gärna slår till på, men de kommer, de kommer. Man ska styra upp allt och ta tag i plugg och sånt där. Hoppas man kan prestera lite på Högskoleprovet, för trots en rätt hög snittpoäng är man lite kort. FUCK!

Sömn, följt av en späckad dag. Sweet!


RSS 2.0