Boys are back in town!

Fyfan, galet nice om man säger så!  Alperna is da schiet. 4 av 6 skiddagar var det helt perfekt väder. Det var en rätt lugn resa om man säger så, var ju mer eller mindre en familjeresa än en dräpar-resa. Träffade några sköna orginal, några som bara var sköna och åt gott. Hann givetvis med att hitta massa saker jag stör mig på, dock låg inte fokus på det, men det går inte att inte tänka på det.

Sopor i skidbacken. Det finns för många sopor på både skidor, snowboard och konstigt nog snowblades. För det första så åker alla sopor och sladdar sönder backarna, så när man kommer på eftermiddagskvisten så är det isigt i mitten och högar med uppsladdad snö på sidorna. Det gör det typ omöjligt att åka vettigt. Sen ska man som sopa givetvis slänga sig ut i de svarta och röda backarna, även fast man inte kan ta sig ner någorlunda bra för en blå. Hur man sen kan vara värdelös på snowblades gör mig rädd. Det är sjukt lätt (men mest tråkigt) att åka blades. Idioter. Sen är det lite så med sopor i backen att de är oberäkneliga, de tänker inte när de åker - vilket leder till att man inte kan försöka ana vad de ska göra här näst. Dessutom har de ingen koll bakåt. Scary!

Brist på respekt. När man är bosatt nere i Alperna så är det klart att man inte har brottom ut i backen på morgonen, man har ju ändå så många bra skiddagar i bra backar. Är man på besök i, som i vårt fall, en vecka så vill man ju utnyttja alla sekunder som finns. Att man då inte är klar när vi kommer för att hämta folket i avtalad tid och att man dessutom har massa ärenden att ta itu med efter att vi väl kommit till liften, men innan vi satte oss i den gör mig vansinnig! Planering, planering och planering!

Stopp i backen. Åker man till Alperna så är det ju en vesäntlilg skillnad på längden på backarna. Vad är det då för syfte att stanna 5 gånger innan man har kommit ner? Kör tills du inte orkar, sen kan du vila lite för att sedan köra på. Annars kan man ju lika gärna härva i Järvsö eller någon annan svensk backe.

Tillbaka till vardagen i alla fall. Nyår närmar sig, sweet! Annars händer inte mycket, är kvar i Stockholm och idag blev det en hel del kläder som inhandlades. Man kan inte klaga! I morgon bär det norr ut igen, skönt på ett sätt, tråkigt på ett annat!

Nu blir det lite UFC och sen bingen!


Here we go!

Så var det åter fredag i kalendern, still a free man. Imorgon bär det av mot alperna, SWEET! Komm nyss hem till Oscar, vi har varit och kolla på Jim Carreys nya film Yes Man. Se den! Sjukt nice. Annars har dagarna i storstaden präglats av ett evigt springande på staden, igår vart det även lite drinkar med Emelie, mys.

Det finns en del saker som jag hänger upp mig på, no shit, alla dessa talk-shows från across the pound. Jay Leno funkar ju, han är rätt soft. Sen finns det en uppsjö av idioter, nollor och sopor. Rachel Ray, är precis som Ty från Extreme Makeover Home Edition, högljudd och jobbig. Hon skriker och har massa tips som suger. Lurar på alla nollor i publiken en massa skit och jeah, suger sa jag va?! Sen finns det en annan tjej, Ellen eller något i den stilen, går på Kanal 5. Hon måste vara homosexuell (inget fel med att vara det) och ska försöka vara så himla rolig och vara så överlägsen alla. Det går bort!

Givetvis finns det andra sopor också, även i Sverige. Ta Per Gessle som exempel. Gubben, som han numera är, har plågat Sverige i decennier med "hits". Dessutom i alla olika former, solo, pojkband och med fru Fredriksson. Värdelösa låtar som alla låter lika. Det värsta av allt är att han och svenska folket vägrar att inse det, så därför kommer han ut med mer skit, om och om igen. Ge upp!

Full tagg för resan imorgon och efter att ha sett filmen så har man en positiv inställning till livet, hör och häpna!

So long!


Människor my ass

För övrigt har det gått ett år sen den mörkaste dagen i mitt liv.

Idag har det varit en magisk dag vad det gäller uppslag om vad man kan skriva här. Helt sinnesjukt vad 25 minuter på station i Bollnäs kan göra för under i ens huvud. Människor, vilka härliga varelser vi är, men ändå så kan man inte sluta att under över somliga. WHAT THE FUCK!? Det är främst "fula" människor jag tänker på, nu är det ju tur att det är insidan som räknas, men varför skiner den då så ofta igenom och färgar av sig på utsidan?

Vissa har ju förjävliga frisyrer. Hur fan kan man vilja ha en så ful frisyr är min fråga? Den frisören som har klippt och färgat personen i fråga borde ju bli av med åtminstone händerna! Det är nästa så att man undrar om de går på cellgiftsbehandling och har den snygga peruken på kemtvätt efter att lite vin kom på den under helgens festligheter. Somliga måste blunda när de ser sig i spegeln. Sen finns ju skaran av "fula" människor som istället för att försöka förbättra sitt utseende gör allt för att bli så fula de kan. På så sätt finner de andra fula vänner som gör likadant och kan bli ful tillsammans.

Smaken är som baken, delad -  brukar man ju lite småtöntigt säga. Visst fan är det så, men vissa har ju smak som fan är vidrigarre än baken. Det förtjänar inte ens att kallas smak. Det är skit. Att med hjälp av byxor och strumpor göra stora bollar nere vid anklarna är ju så fruktansvärt bort så det finns inte. Samma sak är de med de som försöker med någon stil, men misslyckas brutalt och hamnar i ett läge där alla skrattar åt hur man ser ut. Man köper det man tror är inne, men det visar sig att det är ett fjortisplagg. Fördmodligen är den personen också fjortis, men nekar det promt. Det är så sorgligt. Sen kommer "coola" killen, han som snusar fast han tycker det är pissäkcligt, har "ankelbollar", kepsen lite uppåt och som ser stenhård ut i ansiktet. Det är inte det bästa, det bästa är att han har tömt en halv burk AXE Africa på sin pojkkropp och sina kläder. Ungar, ungar, ungar. Det verkar som att det är hippt att röka nu för tiden också, alla små pojkar och flickor springer runt med en tagg i mungipan eller mellan fingrarna. Sen försöker de dölja lukten tills de kommer hem för Farsan skulle döda mig om han fick reda på det här. Du skulle ha sett hur sur han blev när han fattade att jag hade... En treminuters utredning om vad som hade hänt och hur pappa reagerade följde.

Om man snabbt sen hoppar över till att folk är så sjukt ologiska i sitt tänkande kan man ju räkna ut hur det hela kommer sluta. Folk stannar där de tycker att de passar, det spelar ingen roll om gången är 1 meter bred. Folk som inte har koll är det värsta jag vet, men folk som å andra sidan ska ha koll på allt är nästan värre. Om man kommer in någonstans och frågar efter en specifik person, så får man ofta frågan - Är det något speciellt? - Skit i det din dumma åsna! Hade det varit något som jag ville ta upp med dig hade jag väl inte frågat efter honom/henne, eller?

Man slutar aldrig att undra vad saker som folk får för sig kommer ifrån...

Adam och hans sanna jag.


Ett sant svin på kvällen, är han bäst på fest? Nej, han är bäst dagen efter.
Det är han inte, men man kan inte annat än njuta när man ser han så här.
Det måste upplevas!

Adam, en sann arbetare.


Här ser ni en sann arbetare. En "man" som alltid njuter av att stiga upp
tidigt för att ta sig till sitt jobb. Vad skulle han göra utan det?

Ordinary People. INTE

Jeeah, söndag kväll, imorgon är det måndag! Sånt gillas, måndag, tisdag, onsdag = Stockholm! Fan, längtar som fan. Det kommer att äga världen i Alperna, ingen svensk jul, inget "pussi-null", allmänt galet soft och så är man med Oscar. Satisfaction är kort sagt vad det hela handlar om.

För övrigt verkar jag ju inte ha en aning om vad jag skriver om enligt någon som går under namnet Snirkel-Snarkeln, eller något i den stilen. Så ge mig aning då, för du vet tydligen mer om mina tankar än jag själv. Imponerande.

Igår skruvades det bord för fulla muggar, det sa "schwusch"  så var allt klart. Sen degades det lite, var förbi Adam på hans jobb och knäppte en fin liten bild på han när han satt där snällt i kassan. Den kommer att komma upp inom en snar framtid. Sen mot kvällningen bar det av mot Alexandra och Dennis som hade lite inflyttningspartaj, var där en stund och träffade bland annat en lite spanjor vid namn Loic. Sen drogs det vidare, jag, Adam och Forse, till Daniel Strandberg som firade 20 lastpallar. Mycket trevligt folk, satt som en smäck. Drog rätt skapligt då man skulle upp skapligt idag söndag. Tränade först, sen vart det lite "Max" med Johan P och Adam anslöt efter ett tag. Adam som för övrigt var i utmärkt form, INTE. "Kämpade" i oss våra mål och sen vart det lite tv-spel hos Adam. Drog sen och kolla på handboll, Arbrå HK mot Enköping. AHK vann på sista skottet. Sånt gillar vi. Sen nu är man här...

Sverige är sämst, hur kan de förlora mot finnarna i final. Innebandy är ju för fan ett svenskt påhitt! Såg ljust ut ett tag, men fan, tung torsk. Jävla finnar. Vansinnig.

Egentligen finns det en del att skriva om, men det orkas inte med. Fokuserar framåt, nu känner jag enbart pepp för resan. På tisdag blir det ett lite besök på Fortum för en liten information om jobb och sen en liten intervju. Champagnen kommer flöda, den rulla mattan kommer att rullas ut framför mig när jag går. Jobbet är en "done deal". Faktiskt. Sen på kvällskvisten blir det väl lite firande av far som fyller år och en liten jul-afton för mig. Sista kvällen hemma, så då får man gott.

Kaoua-banga!

Like music to my ears

The Verve släppte en ny platta för ett tag sen, Forth. Mighty bra är den. 10 låtar och jag gillar alla. Tidigare har de gjort låtar som The Drugs don't Work och Bitter Sweet Symphony.

Annars då, ännu en fredag. Ännu en fredag närmare Alperna, jul och jeah, nyår kanske. Inte mycket har producerats en dag som denna, men va fan gör det. Låg i sängen i typ 3 timmar när jag vaknade, sen vart det lite frulle. Låg sen och dega framför tv:n, sen vart det lite skottning. Inte mycket med andra ord, vart lite middag i min ensamhet med Aretha, sen vart det bastu och återigen tv:n. Lite chips och dip därtill satt som en smäck.

Imorrn vart det ju lite jobb ändå, kanske på söndag också, dock inte på samma gamla hak. Ska skruva ihop lite IKEA-möbler på mammas jobb. Annars är det en rätt händelsefattig helg. Börja förbereda lite för Alperna kanske det blir, drar till stora stora storstan på onsdag redan, så man kan strosa runt lite på söder och softa. Finemang! Sen har man ju inte orkat fixa undan allt sen i måndags, så det kanske man ska orka med att göra. Sen finns ju risken att man degar sönder. Mmm så gött. Mor och far drar till Stockholm för att leka tomte och syrran är hos en kompis, så man har ze crib all by me self. Sånt gillar vi. Inget gnäll, bara lugn och ro. Göra som man behagar, fyfan va fint.

I get this feeling that I, I've been here before. Konstigt när det inte ens är samma väg, men det verkar ju onekligen så. Tyvärr.


The Verve - Judas

Feelings
Only feelings
Just let 'em, let 'em go

Feelings
Only feelings
Just worthless, so I let 'em go

New York, I was Judas
She said 'A latte, double shot for Judas'
Cry for the things that happen, people need to know
And for a dream to happen
You gotta let it go, gotta let it go
Gotta let it go, gotta let it go aha
Gotta let it go

You let it go
You let it go

But there must be
Some answer
I keep seeking, cause I gotta know
We are numbered, and we are labeled
Do we ever, break our home

I knew it, before you said it
There's no need for, need to wait
Need to wait

You let it go
I'm running
In the sky
Slipping round
Hold me up high
I I I, high high high
High, high, high

Woohoo
Still holding on, you know the dreams have just begun
The dream's just begun
The dream's just begun
I know you're still holding on
Because the dream has just begun

All makt åt träningen, min befriare

Nämnde ju att man skulle köra ett gruppträningspass idag. Skojar inte att det verkligen dödade mig. Ville bara lägga mig ner, kravla runt på golvet och somna. Det var sjukt jobbigt! Man var ju tvungen att hålla i, det var jag och fyra fruntimmer. Efter var man helt utpumpad. Låg i fosterställning, frös, svettades, hade fint med blodsmak i munnen och under passet kände man sig dessutom svimfärdig. Det var så värt när det hela var klart, en liten fin klapp på axeln och sen var man nöjd. Jag gillar att träna, men asså, det här var köttigt. Så fan ta någon om jag inte får träningsverk, det är jag värd. Dessutom är det rätt skönt att rensa huvudet när man tränar, man glömmer allt det andra, förutom sånt som kanske kan pusha dig.

Det vankas helg, undra vad som händer. Man har sina önskningar, men det ser ju svart ut om man säger så. Gaaah,  men vad ska man göra, kanske ta sig en bit utav rävens sura äpple spotta det på han och sen le snällt?

Idag vart det lite Jay Leno, si-så-där vid 11 bläcket på kanal 5. Jävla haka är väl bara förnamnet. I alla fall hade han där 3 collegestudenter typ. De skulle svara på frågor som var med i medborgartestet och dessutom sånt som fjärdeklassare ska kunna. Det är inte första gången man bli mörkrädd för "jenkarna". En fråga löd "VIlka krigade vi emot i andra värdlskriget?" Det första svaret löd: "Britterna", det andra vart då rätt - Tyskland. Sen var det ett land till Jay var ute efter, så han gav ledtråden pizza. Killen slängr då ur sig "Ahh, Frankrike". Sen var det en annan fråga, "Vad hette kriget mellan "sydarna" och "nordarna"? (Eller något sånt, kanske har helt fel jag med.) Första svaret: "Koreakriget". STRYP MIG LÅNGSAMT! Sen finns det en serie som går på 3:an och heter typ "Är du smartare än en femteklassare?" Svaret är skrämmande nog nej... "Stämmer det att isbjörnar äter pingviner?" Killen hade ingen koll på någon fråga, typ hur man räknar ut en triangels area osv. Och han hade gått på UCLA, ett väl ansett college. Sorgligt eller skämmigt? Båda fan.

Nu på kvällskvisten har man dammat av Gone in 60 seconds, känns fint, lite nostalgiskt! Ligger i sängen och drar mig med lite R.E.M i högtalarna. Mmmm, men god natt då!


Snorungar

Haha, så jävla gott!
CHECK IT OUT!

Avsnitt 1
Här försöker grabben ragga på kvinnor. En aning äldre, för jävla skön. Lägg märke till hur slipad han är

Avsnitt 2
Driver med kunder som har dataproblem. Vänder ut och in på allt och gör de vansinniga

Jag vill känna mig fri-fri-fri, det är min filosofi-fi-fi

Jeah, så är det gjort, det sista arbetspasset det här året. Det känns så fint ska jag säga, man fäller en lite tår. INTE! Men nöjd är man! Fyfan!

Annars då. Ja, man fortsätter se bilister här som dagens hot mot en ljusare framtid. Det är sinnesjukt...

När man ändå talar om trollen. Mat, det är ju så fint, för det mesta i alla fall. Asså, varför är viss mat godare ibland än var den är andra gånger. Den ena gången går det ner mycket lättare, man får i sig mer och det smakar bättre. Andra gånger smakar exakt samma rätt sämre och man kan typ inte äta något. Viss mat blir godare av att stå på sig lite i kylen ett tag, medans andra rätter måste ätas direkt om de ens ska få kallas mat. Sen finns det ju grönsaker också. Det som är sjukt är att vissa grönsaker typ ser likadana ut, men smakar helt annorlunda. Vissa hävdar att till exempel ruccola inte smakar något, jag hävdar att det smakar skit. Att sen alla människor har olika smak är ju ännu ett under. För vissa saker är ju verkligen inte gott, men då säger grannen din att "Jo det är ju jättesmaskigt."  Undra om olika maträtter gillar olika munnar och magar? Pizzan -"Åååh, nej, inte Adams mun igen, den orkar man inte. Han är ju så kladdig, schyrra va en kompis. Asså, i hans mage får man ju inte ens lite lugn och ro, han har ju så mycket chips, cola och godis där. Där är man körd. Fitta också!" Å andra sidan skulle ju det betyda att den pizza Adam nu käkar, förmodligen en Gärdets special med vitlökssås, på något sätt återvänder och blir en ny pizza? Inte, men kanske är det så att degarna och ingridienserna (påläggen, hur man nu väljer att se det) kanske skickar ut någon hemlig signal till sina polare? Haha, fan, spårat? Jeah, men det är inte mat vi snackar om...

Imorgon ser det ut att bli ett gruppträningspass på gymet, har blivit ilurad att man ska köra "funktionell träning", hoppas det ger mig en svidande träningsverk, allt annat är ju oönskat. Varför finns det egentligen så mycket mer som vi inte önskar än som vi önskar? Det borde ju vara omvänt. Men man kan ju vända på det och säga att allt vi inte önskar, önskar vi ju på något sätt ändå, inte. Is some fucked up shit. Sweeeeeet!




1 månad and ticking.

Har haft skiten i en månad nu, det måste ju vara någon form av rekord, inte. Fan jag hade ju något att fira med, en riktig lessgrej, men har glömt den. Den var inte så aktuell, men det är alltid värt att ta upp någon slags skit. Right?! Kan ju fortsätta det aktuellaste och mest återkommande just nu, julen.

Jag hatar inte julen, lovar, men asså det är en aning överskattat. Det ska vara så "pulli-nulligt" ut i minsta detalj, annars är det ju inte sann julstämning, så det så! För visst är det trevligt att träffa mormor och morfar, mormor och morfar, farmor och farfar (har dubbla uppsättningar farmor och farfar också, men det andra paret bor i Tyskland), kusiner och så vidare, men det är just fixeringen vid presenterna som gör mig galen, och "pulli-nullet" då givetvis. Får jag frågan vad jag önskar mig imorgon så kan jag inte dra upp den där listan på 47 saker, varav 40 är orealistiska, som man gjorde fram till typ 11-12 års ålder. Det svar man ger är mer typ "Jag vet inte". Nu har jag mot alla odds kommit på något jag önskar mig, så klart är det en nyttosak, inget nöje här inte. Känns rätt soft att man inte ska fira med familj eller i Sverige ändå. Nöjd kan man sammanfattningsvis kalla det.

Sen kommer vi ju till det som tillsammans med typ valborg och midsommar kan räknas som katastrofens dag. Det är alltid skyhöga planer inför nyår och de två andra dagarna. Det är fetaste festen hos där eller där. Men det blir ju ta mig fan aldrig av. Kan någon inse att det är mycket värdare att typ softilera med vänner, äta gott, dricka gott, basta lite, bada tunna kanske, sitta vid en öppen brasa och sen gå ut och skjuta av eller njuta av raketer. Sen kan man fortsätta mysa till soft musik som John Legend typ. - På tal om den gamle räven Legend så skulle man ju döda för att ha det namnet. Man är självutnämn legend. Sweet! - Så ska det vara, förra nyår var soft, riktigt soft. Det var väl kanske mer förr det var så där kasst hela tiden, det slutade med att man satt på en bänk eller McDonalds vid midnatt och det hänger ju. Något som var värt var att jag och Oscar ett år drog hem vid 2-tiden och gick på "Sleven" (Seven Eleven) och köpte med oss Cola, chips, dip och godis. Sen låg vi och kollade på Amerikans fotboll till 4 halv 5.

Ne, nu ska man ta och slå sig till ro, det är ju som sagt en arbetsdag imorgon. Nog för att man börjar 16, men ändå, sova bör man.


Varför öppna dörren lite, när du ändå stänger den till slut.

20 december närmar sig med stormsteg, kommer bli så fint. 1 vecka i Alperna med "familjen" (Fehrms, mitt andra hem), ingen svensk jul inget krimskrams. Död åt folket, fan va röj det kommer att bli. Dessutom som grädde på moset har jag bara en dag kvar att jobba innan det och det är imorgon onsdag. Life the way it should be. Det blir ju att köpa ett X-Box 360 och TV efter nyår, sen kan ni ju gissa vart man hittar mig.

Jag kan fortfarande inte fatta vilket fel bilförare i Hälsingland har i huvudet. De kör mellan 50-75 på 90-väg, har förmdoligen aldrig hört talats om 3 sekundersregeln - de ligger så sjukt nära, vilket gör att man måste köra om 2 bilar för att komma förbi en. Dessutom glömmer 90% att de har helljuset på. Man kan bli så vansinnig en fridfull onsdagskväll.

Igår fick jag ett monsterryck och möblerade om lite hemma i rummet och städade på lite dessutom. Är klar i det stora hela, men orkar inte fixa de där små avslutnade sakerna. Typ som vanligt då med andra ord. Nice var ordet om man säger så, vart riktigt bra faktiskt, nu återstår dock problemet att man måste skaffa en rullgardin till. Fri och rak insikt på kärnan i varje sovrum - sängen.

Annars då, jo man mänktar på med träning nu igen efter lite krassligheter, är väl i och för sig inte helt kry än. Men vad gör det? Man måste ju driva bort skiten, dessutom har jag inte feber, ont i halsen och mitt snort är färglöst. Då finns det med andra ord inga tvivel, det är bara att köra! Det är så fint när man känner mjlksyran och man vill bara lägga sig ner och dö, men man krigar och krigar. Sen får man hoppas att man får träningsverk, det är ju det som är belöningen.

På tal om belöning, så känner jag mig just nu som en person med en skattkarta. Jag vet vart X:et på kartan är och vart det ligger i verkligheten, saken är den att jag inte finner några vägar och de vägar jag finner eller som öppnar sig förstörs kort efter att de har lagats. Ska prova med en flygande entré, men det lutar snarare åt ett kartbyte. 

Det går inte att ta genvägar på raksträckor.Tänk på det!


Fridaaay!

Å vilken underbar fredag. Faktiskt! Vid 9 bläcket var man som sagt hos läkaren och hon sa att jag skulle sluta äta mina goda piller, oflax!? Så jävla underbart! Såret har fått sig en fin liten skorpa nu. Sen dansade man hem igenom snön och satte sig i sedvanlig ordning vid matbordet med Ljusnan i högsta hugg. Man letar sig snabbt fram till sporten, sen till seriesidan. Sen sitter man där med en kopp te, doppar mackor och löser sudoku. Gick för visso åt helvete, men vad gjorde det.

Sen låg man i sängen och tryckte i typ 6 timmar. Gjorde inte något vettigt över huvud taget, så värt ibland. Har inte jobbat idag heller, fortfarande krasslig omnzaj. Sen vart det lite middag med saltkaren och sen, den match som hela Tyskland har väntat på, som nog stora delar av resten av fotbollsvärlden har väntat på, de tyska rekordmästarna Bayern München mot nykomlingarna, ligaledarna, bönderna Hoffenheim.

Matchen var inte så välspelad som man hade kunnat önska och tro att den skulle bli. Många enkla misstag och resultatet 2-1 var kanske inte så rättvist. Tycker att Hoffenheim hade mer vassa lägen, men var allt för klantiga. Bayern såg sega ut, slåg mycket långt och gjorde väldigt många enkla misstag. Det som var kul med matchen var att Hoffenheims Ibisevic fortsatte att göra mål och att Bayern vände och vann i den 92:a minuten genom först Lahm och sedan Toni. Dessutom rutschade spelarna runt på Allianz Arenas gräs, det förstörde en del om jag ska vara ärlig.

Nu ska man krypa ner under täcket igen och sova lite, ska ju jobba imorgon, monsterpass utlovas!

Fredens!


Look into my eyes.

Egentligen fyller rubriken inget syfte så ni vet, hade inget att skriva där, så jag skrev namnet på den låt som jag nu har rullande. Mysig lite trudilutt ska ni veta! För övrigt så har det slagit mig vilken idiot man är. Innan jag flyttade från Stockholm brände jag ett gäng CD-skivor som jag kunde lyssna på under min första månad. Den första månaden skulle jag nämligen bo hos min farmor och farfar version "Svenska" ute i skogen. Detta innebar att man varken skulle ha sin dator med all musik eller internet under en tid. Lyx(!) ska jag säga, man hittade på annat att göra, typ la patiens, men jag klagar inte! Då kom jag på den briljanta idén att: Det är klart att jag bränner ett dussin skivor som jag kan ha där! Det som jag gjrode var att istället för att lägga in låtar av samma genre på samma CD, så la jag in dem i storleksordning. Vilket misstag! Det innebär att jag har 12 skivor, där alla låtar är blandade, allt från "mysmusik" till hårdrock, till techno, till hip-hop och så vidare. Dessutom har den första CD:n dubbelt så många låtar som den sista... Man lär medans man lever!

För övrigt har den där trenden med att man ger bort ett "mix-tape" dött ut. Det var ju under de heliga "Walkman-tiderna" man körde på det, fan jag diggar idén! Imorgon ska man styra ett snällt mix-tape! Också cool!

Inatt runt 2-tiden sprang jag runt i det större huset letandes efter en temp, mådde piss. Låg och vände och vred på mig i typ 2,5 timme! Så började jag känna mig febrig, kan ha en bakrund till att man kände efter lite extra, hehe. Men i alla fall, springer jag runt där i huset och letar. Det är då det slår mig hur extremt psykande det är när folk inte lägger tillbaka sakerna på sin "rätta" plats. Där ränner man runt som en tok, mitt i allt kommer morsan. Hon har inte heller kunnat sova riktigt och ganska förståeligt undrar hon "vem fan" det är som är i huset. Inte hjälpte det, fortfarande utan temp, men med ett paket halstabletter återvände man ut till sitt Crib.

Nu vankas det sömn, man ska ju upp rätt skapligt imorgon för att kika in hos distriktsläkaren som ska få mysa runt i det omnämna ärret. Gud så gott hon ska få. Kan nämna att det här om dagen såg ut som om jag hade tryckt ut en skvätt trögflytande chilisås på det. Grillat någon?

Staphylococcus aureus är ingen god vän.

Ligger mest i sängen idag, suger blap ska jag säga. Halsen känns som en kaktus. Dessutom har man den mysiga bakterien Staphylococcus aureus i kroppen, den gör så att mitt ärr inte vill läka och så att jag måste knapra anti-biotika. Det är inget roligt rörelsemönster man har för dagen och jag vill bara lägga mig och gråta som en liten unge, hoppas att mardrömmen ska vara över. Men nej fan heller, det är klart att du ska fortsätta knapra skiten i några dagar. It´s killing me and not very softly!

Det här är värre än de sista dagarna i Hamburg kan jag lova, om man bortser från att jag hade något som liknade en magisk feber då. Fyfan för allt...


Fuckat folk på bland annat tåg!

Satt oskyldigt på tåget i väntan på att det skulle rulla hem mot hemmet. Plötsligt hör jag snett bakifrån den mest psykande rösten genom alla tider och världshistorier. Fanns det en värld med människor innan den här, så hade de inte heller hört något i stil med denna röst! Att man vart vansinnig är ju bara förnamnet! Dessutom tjatade hon om samma saker, som att hon var gammal eller pratade med en gammal. Hon trodde säkert att om man inte halvskriker samma mening minst 5 gånger i en mobil så kommer den man pratar med inte att höra en.

Efter ett tag var ju gränsen nådd, det finns ju en viss mängd man klarar av att höra, sen pallar jag inte mer. Som tur var hade man med sig sin kära trotjänare Mp3:n. Så ploppa i lurarna i öron och så slapp man den skiten. Det som störde mig ytterligare var att hon ville beställa croissant av den hon skulle till. Det tyckte hon var skitkul så hon körde med det typ 5 gånger, sen kom det en annan person till telefonen, så klart skulle hon göra samma sak igen. Men för guds skull kvinna, om du ska ha något, lär dig åtminstone att uttala skiten! Sånt dödar mig om jag ska vara ärlig! (Nu vet jag inte om jag stavade rätt, men jag kan i alla fall uttala skiten!)

KÄFTEN OM DU INTE KAN!

Jultips!

Julen närmar sig ju som sagt och jag tror att alla vet om det! Därför har jag myntat mina egna små jultips, allt för att få ut så mycket som möjligt av julen, för det vill man ju, eller?!

1.  Ät inget som har med julen att göra! Ät allt det andra, det samma gäller dryck. Visst går det bra med lite lussefika, men för att verkligen kunna njuta på julafton (hur man nu kan njuta av den maten och drycken som ställs på bordet) så bör man ju verkligen spara sig. Skippa alla julbord med jobbet och psykande slängtingar från långt borta! Alla vet ju hur det slutar, man äter julmat till nyår!

2. Samma som för maten gäller musiken. Julmusik är ju det värsta som finns, så om ni ska lyssna på det, gör även det på Lucia och julafton. Annars finns det ingen mening med det!

3. Juldekorationerna kan lika gärna vänta i garderoben (eller vart man nu har skiten) till Lucia i alla fall! De ligger ju ändå där i de andra 49 veckorna, tror det är skitsamma om de ligger där lite längre. Detta gäller givetvis granen med!

4. De där klapparna som ska ligga under granen kommer fram tidigaste den 23:e! Visst är det en bra idé att vara ute i god tid med att inhandla dem, men låt de ligga i någon vrå där de inte syns. För ser man dem för tidigt vet alla vad som sker, man går och funderar vad fan det kan vara, man klämmer och skakar. Kul! INTE!

5. Mitt bästa tips är att konvertera till en religion där man inte ens firar jul. Sen när du får barn, om du inte redan har det, kan du konvertera tillbaka!





Degig är bara förnamnet!

Då är man TILLBAKA! Man har börjat slita på gymmet! Fan va gött det är. Nu så här 2 timmar efter man var klar är man rätt mosig kan jag lova. Körde på rätt fint idag. Hoppas på en fin träningsverk imorgon!

Har verkligen inget jag är less på idag. Eller har jag? Det finns ju alltid saker att klanka ner på, men just nu har jag inget direkt i skallen. Men där slog mig en sak. Dagens ämne: Blåsta människor

Det finns smarta människor, vanliga Svenssons och resten. Något som går bort är att inte vara en aning allmänbildad. I Tyskland till exempel är det många som inte vet vem som är deras "Bundespresident", det är som att vi svenskar inte skulle veta vem kungen var. Jag vet inte om man ska bli ursinnig på dem, eller om man ska tycka synd om dem? Jag skrattar mest och blir chockad. Vart har du varit den senaste tiden om man får fråga? Det som är lite roligt med de som inte har en aning är att de alltid ska yttra sig om saker och ting som de tror att de har en aning om eller vill ha aning. Det är så sorgligt. Håll käften isället och åk hem och kolla nyheter, läs på och försök att ta in något!

Dessutom finns det en förmåga att vara högljudd när man är mindre smart. Det hör väl ihop med det där att man vill visa sig, man har ju trots allt inte så mycket att komma med. Det går ju kanske att kolla på, men när det kommer till ett samtal är det som att lyssna på någon som inte kan sjunga och som man verkligen måste lyssna på i en timme. Oemotståndligt, eller? Anledningen till att de vill synas är väl för att de är osäkra, vad vet jag, jag gillar ju också att synas, vem gör inte det?! Något som gärna skulle få ske lite mer i vardagen är att man börjar tänka efter lite före. Det skulle underlätta en aning och göra samhället mindre sorgligt.

På tal om sorgligt har X-trafik höjt sina priser på resorna. Det gör väl inte så mycket, det handlar om en femma, men för att man ska ha rätt till att höja priserna krävs ju att man håller tiden på resorna. Just nu snittar de säkert 50% punktliga avgånger och dessutom har de sorgliga förbindelser. Därför är det egentligen inte okej att de höjer priset. Förmodligen går det inte som förväntat, fler väljer att ta sitt eget fordon och då höjer de priserna och skrämmer på så sätt bort fler kunder. Det är för mig idag i stort sett billigare att ta bilen till Bollnäs än att åka me dem.

Dagens läxa: Bli mer allmänbildade! Tack!

RSS 2.0