Here we go!

Så var det åter fredag i kalendern, still a free man. Imorgon bär det av mot alperna, SWEET! Komm nyss hem till Oscar, vi har varit och kolla på Jim Carreys nya film Yes Man. Se den! Sjukt nice. Annars har dagarna i storstaden präglats av ett evigt springande på staden, igår vart det även lite drinkar med Emelie, mys.

Det finns en del saker som jag hänger upp mig på, no shit, alla dessa talk-shows från across the pound. Jay Leno funkar ju, han är rätt soft. Sen finns det en uppsjö av idioter, nollor och sopor. Rachel Ray, är precis som Ty från Extreme Makeover Home Edition, högljudd och jobbig. Hon skriker och har massa tips som suger. Lurar på alla nollor i publiken en massa skit och jeah, suger sa jag va?! Sen finns det en annan tjej, Ellen eller något i den stilen, går på Kanal 5. Hon måste vara homosexuell (inget fel med att vara det) och ska försöka vara så himla rolig och vara så överlägsen alla. Det går bort!

Givetvis finns det andra sopor också, även i Sverige. Ta Per Gessle som exempel. Gubben, som han numera är, har plågat Sverige i decennier med "hits". Dessutom i alla olika former, solo, pojkband och med fru Fredriksson. Värdelösa låtar som alla låter lika. Det värsta av allt är att han och svenska folket vägrar att inse det, så därför kommer han ut med mer skit, om och om igen. Ge upp!

Full tagg för resan imorgon och efter att ha sett filmen så har man en positiv inställning till livet, hör och häpna!

So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0