Jag vill känna mig fri-fri-fri, det är min filosofi-fi-fi

Jeah, så är det gjort, det sista arbetspasset det här året. Det känns så fint ska jag säga, man fäller en lite tår. INTE! Men nöjd är man! Fyfan!

Annars då. Ja, man fortsätter se bilister här som dagens hot mot en ljusare framtid. Det är sinnesjukt...

När man ändå talar om trollen. Mat, det är ju så fint, för det mesta i alla fall. Asså, varför är viss mat godare ibland än var den är andra gånger. Den ena gången går det ner mycket lättare, man får i sig mer och det smakar bättre. Andra gånger smakar exakt samma rätt sämre och man kan typ inte äta något. Viss mat blir godare av att stå på sig lite i kylen ett tag, medans andra rätter måste ätas direkt om de ens ska få kallas mat. Sen finns det ju grönsaker också. Det som är sjukt är att vissa grönsaker typ ser likadana ut, men smakar helt annorlunda. Vissa hävdar att till exempel ruccola inte smakar något, jag hävdar att det smakar skit. Att sen alla människor har olika smak är ju ännu ett under. För vissa saker är ju verkligen inte gott, men då säger grannen din att "Jo det är ju jättesmaskigt."  Undra om olika maträtter gillar olika munnar och magar? Pizzan -"Åååh, nej, inte Adams mun igen, den orkar man inte. Han är ju så kladdig, schyrra va en kompis. Asså, i hans mage får man ju inte ens lite lugn och ro, han har ju så mycket chips, cola och godis där. Där är man körd. Fitta också!" Å andra sidan skulle ju det betyda att den pizza Adam nu käkar, förmodligen en Gärdets special med vitlökssås, på något sätt återvänder och blir en ny pizza? Inte, men kanske är det så att degarna och ingridienserna (påläggen, hur man nu väljer att se det) kanske skickar ut någon hemlig signal till sina polare? Haha, fan, spårat? Jeah, men det är inte mat vi snackar om...

Imorgon ser det ut att bli ett gruppträningspass på gymet, har blivit ilurad att man ska köra "funktionell träning", hoppas det ger mig en svidande träningsverk, allt annat är ju oönskat. Varför finns det egentligen så mycket mer som vi inte önskar än som vi önskar? Det borde ju vara omvänt. Men man kan ju vända på det och säga att allt vi inte önskar, önskar vi ju på något sätt ändå, inte. Is some fucked up shit. Sweeeeeet!




Kommentarer
Postat av: Snirkel-Snarkeln

Det där känns inte rätt.

2008-12-11 @ 22:16:24
Postat av: Judas

Say woot?! Vilket syftar du till?

2008-12-11 @ 22:47:21
URL: http://lmnzaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0