Människor my ass

För övrigt har det gått ett år sen den mörkaste dagen i mitt liv.

Idag har det varit en magisk dag vad det gäller uppslag om vad man kan skriva här. Helt sinnesjukt vad 25 minuter på station i Bollnäs kan göra för under i ens huvud. Människor, vilka härliga varelser vi är, men ändå så kan man inte sluta att under över somliga. WHAT THE FUCK!? Det är främst "fula" människor jag tänker på, nu är det ju tur att det är insidan som räknas, men varför skiner den då så ofta igenom och färgar av sig på utsidan?

Vissa har ju förjävliga frisyrer. Hur fan kan man vilja ha en så ful frisyr är min fråga? Den frisören som har klippt och färgat personen i fråga borde ju bli av med åtminstone händerna! Det är nästa så att man undrar om de går på cellgiftsbehandling och har den snygga peruken på kemtvätt efter att lite vin kom på den under helgens festligheter. Somliga måste blunda när de ser sig i spegeln. Sen finns ju skaran av "fula" människor som istället för att försöka förbättra sitt utseende gör allt för att bli så fula de kan. På så sätt finner de andra fula vänner som gör likadant och kan bli ful tillsammans.

Smaken är som baken, delad -  brukar man ju lite småtöntigt säga. Visst fan är det så, men vissa har ju smak som fan är vidrigarre än baken. Det förtjänar inte ens att kallas smak. Det är skit. Att med hjälp av byxor och strumpor göra stora bollar nere vid anklarna är ju så fruktansvärt bort så det finns inte. Samma sak är de med de som försöker med någon stil, men misslyckas brutalt och hamnar i ett läge där alla skrattar åt hur man ser ut. Man köper det man tror är inne, men det visar sig att det är ett fjortisplagg. Fördmodligen är den personen också fjortis, men nekar det promt. Det är så sorgligt. Sen kommer "coola" killen, han som snusar fast han tycker det är pissäkcligt, har "ankelbollar", kepsen lite uppåt och som ser stenhård ut i ansiktet. Det är inte det bästa, det bästa är att han har tömt en halv burk AXE Africa på sin pojkkropp och sina kläder. Ungar, ungar, ungar. Det verkar som att det är hippt att röka nu för tiden också, alla små pojkar och flickor springer runt med en tagg i mungipan eller mellan fingrarna. Sen försöker de dölja lukten tills de kommer hem för Farsan skulle döda mig om han fick reda på det här. Du skulle ha sett hur sur han blev när han fattade att jag hade... En treminuters utredning om vad som hade hänt och hur pappa reagerade följde.

Om man snabbt sen hoppar över till att folk är så sjukt ologiska i sitt tänkande kan man ju räkna ut hur det hela kommer sluta. Folk stannar där de tycker att de passar, det spelar ingen roll om gången är 1 meter bred. Folk som inte har koll är det värsta jag vet, men folk som å andra sidan ska ha koll på allt är nästan värre. Om man kommer in någonstans och frågar efter en specifik person, så får man ofta frågan - Är det något speciellt? - Skit i det din dumma åsna! Hade det varit något som jag ville ta upp med dig hade jag väl inte frågat efter honom/henne, eller?

Man slutar aldrig att undra vad saker som folk får för sig kommer ifrån...

Kommentarer
Postat av: Johanna Malm

Haha diggade helt klart det här inlägget, så sjukt klockrent!!

2008-12-18 @ 17:03:45
URL: http://johannamalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0