De perfekta paren

Blir nog ett relativt kort inlägg idag, är rätt trött och seg. Fortfarande är det så att människor förbryllar och förvånar mig. Vissa saker slår verkligen aldrig fel. Igår, lördag, var det ju åter en överskattad dag, alla hjärtans dag. Visst är det väl lite mysigt och folk är så jävla usla på att visa kärlek i vardagen annars, så den kanske behövs, men lägg det då på en lagom nivå. Det behöver ju inte gå över styr, jag menar, folk går runt och håller i handen - helt okej - men att man ska stå och mer eller mindre grovhångla mitt på gatan går ju faktiskt lite bort. Sen ska allt, återigen, vara perfekt. Inga par verkar ha problem längre, men vipps är det söndag den 15/2 och då är allt tillbaka på noll. Det är liksom förbjudet att vara osams den 14/2. Därför satt det fint, inte för att jag njöt av att de inte hade det bra - utan för att de öppet visade att de var osams, när jag såg ett par på tuben som var oense och mer eller mindre riktigt sura på varandra.

Är det något som slår er när ni exempelvis flyger? Typ att alla har sjukt bråttom att få av sig bältet och ställa sig upp för att ta ner sina saker. För att sedan stå i kö för att komma av planet och slutligen ändå vänta på baggaget. Varför inte bara sitta ner och ta det lite lugt? Alla kommer av, lovar. Samma sak är det typ på tåg, en röst (för dagen en väldigt snygg konduktörs) säger ca. 5 minuter innan ankomst att vi närmar oss Gävle. Direkt flyger halva vagnen upp från sina säten och börjar klä på sig, vissa är redan påklädda, lika bra att börja i Uppsala så man är säker på at man är klar i tid. Sen står alla där och trängs tills dörrarna öppnas och då blir det ändå korvstoppnig. Sitter man snällt kvar på sin plats tills två tredjedelar av alla har gått av är det mer eller mindre E:4an ut.

Imorgon är det visst måndag igen, fy fan. Vankas jobb följt av träning. För övrigt är det dags att gå ut på konstgräset i veckan, fan va fint! Hoppas graderna kan krypa upp närmare den röda delen av termometern. Räcker väl om det är 3-4 minus? Snön smälter ju inte för att det inte är 20 minus eller kallare, det räcker med 1-5. Helst ska det inte snöa alls, men vad ska man göra.

Sleep tight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0