Det jag vet tar jag med mig till evigheten

Fredag=HELG! Fan va fint, det är ju inte direkt så att man orkar klaga. Efter helgen fyller Adam 22, ovanligt värt att fylla. Det är så mycket nytt som kommer in i livet, typ som när man fyller 15 så blire moppe, 18 blire krogen och körkort, 20 systemet, 21 så är man vuxen i USA och sist men inte minst - 22, då är man bara gammal. Nästa gång man kan fira fint är 30 års-dagen. Fan va gött. Det känns som om det är 23 som är sista ungdomsåret, sen ska man bli/vuxen. Inte lånt kvar för Adam då med andra ord. Undra om det kommer att märkas någon skillnad på den lilla skitgubben när han blir 22, förutom att han blir gammal?

Annars knatar livet på i sin vanliga hastighet, inte mycket händer. Man har beställt en t-shirt från Organism 12. PHETT! Annars ligger man och lyssnar på lite underbar svensk hip-hop efter att ha lirat lite skit-sit&go turneringar på Svenska spel. Man gick plus iaf, inte många små kronor, men ett par 3! Sen är det ju andra omgången i tips-sm i helgen, förra helgen var helt sinnesjuk! I helgen kan det bli en annan vals, det är ju "snökaos" i England, så det kan säkert ställa till det lite. Den som lever får se, som den gamle säger. Om man dör innan man ser då? Då är det ju illa!

Vart för övrigt blixtinkallad till jobbets korplag i bowling, vann 1 av 3 matcher, skojar inte att det var gamla rutinerade man mötte. Så ikväll blire ännu lite bowling med grabbarna grus! Fan va fint!

Ne, nu vankas det lite käk till hål-hålet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0