Mark Wahlberg är männens MAN!

Skojar inte heller, kollade på Shooter igår, Mark är bara för tung. Pjuh! En annan legend är annars Jack Black! Kungar, och stora kungar!

Annars då? Ja, det nya året är ju här. 2009, fy fan! Haha, har haft det lite kaos nu så här i upptakten. Inget vatten hemma och 1 januari var man inte kung. Idag är man dock fin i formen, vattnet är tillbaka och i morgon vankas det en sväng på svettiga gymmet.

Nyårsafton är och förblir en aning överskattat. Även fast det inte var så illa, var det illa. Things got so Karate. Smällen kom först dagen efter. Men, varför i helvete är det 13-14 åringar på festen för? De har blivit utslängda ett antal gånger enligt säkra källor, men som om inte det vore nog så fattar de ju inte graden av ironi. De tar allt så seriöst, rätt kul i och för sig, men ner en liten sån där börjar klänga på en i typ 20 min och man enbart är jävligt torr, driver BIG TIMES med henne så blir man vansinnig när hon inte fattar dissen. Vart vansinnig. Men Welcome to the Jungle, man frigjorde sig och drog hem. Vaknade som ett vrak, mådde som ett vrak och ville helst förbli ett Vasa-skepp som inte drogs upp från havet och blev museum.

2009 är i alla fall året. Det kommer få en fin skjuts nu, ska köra på fint med träningen och försöka äta lite mer med hjärnan. På listan över saker som ska inskaffas står längdprylar, X-Box 360, lya och tv. Sen finns det givetvis lite mer prylar man gärna slår till på, men de kommer, de kommer. Man ska styra upp allt och ta tag i plugg och sånt där. Hoppas man kan prestera lite på Högskoleprovet, för trots en rätt hög snittpoäng är man lite kort. FUCK!

Sömn, följt av en späckad dag. Sweet!


Kommentarer
Postat av: stephanie

TÄNKER DU INTE ENS NÄMNA ATT NI FICK 20ÅRIGT FINBESÖK FRÅN BÄSTERÅS?!?!?!??!?

2009-01-04 @ 00:17:46
URL: http://sbruksgard.blogg.se/
Postat av: peja

aning

2009-01-04 @ 00:31:14
URL: http://pejabratz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0