Madness? This is...

Bollnäs? Har ni tänkt på en sak, människor? Typ en pryl, den är smått fantastisk ett tag, man kan hitta massa balla saker med dem - men sen stannar det där. Människor däremot (jag ältar det här, I know) är smått fantastiska. Just när man trodde man sett allt, så hade man det inte. Åter ställs man för det allt för kända och vanligt förekommande dilemmat - ska man skratta eller gråta? Jag väljer att uttrycka det såhär - HON SKÄMMER UT SIG SJÄLV. Skojar inte heller.

Såg lite på 300 idag. Det är ju en galet magisk film. Leonidas vilken jävla karl! Det mustiga skägget, rösten och den kroppen, samt den frugan. Inte konstigt att han kan gå i obekväma sandaler i flera mil, på tal om sandaler pratade jag med LP för första gången på en livstid igår. Sen att spartanerna är magiska på att döda. Vad saknar de egentligen? Inte mycket.

Tänk att få vara skådis, ena dagen är man en sjuk snubbe som röjer och nästa världens snällaste. Måste ju äga. Tänk att få prova på att vara allt, en är det bara att välja och vraka ju. Undra hur det blir på sidan av liksom, David Schwimmer är ju inte David, han är Ross. Det måste ju vara lite psykande, att folk tror att man är som karaktären i serien/filmen. But still, worth it!

Adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0