Zundaü

Gah, så var snart en fin-fin helg över. Imorgon är det måndag, då ryktas det om att man ska jobba. Gaaah. Helgen har bestått av besök från stora-stora-storstan, i form av Oscar. Det har blivit en del Fifa-09, Oscar visade prov på bra initiativförmåga och drog med sig sitt X-Box 360. Annars har det varit socialisering på en fin nivå, och för en gångs skull var jag och Oscar lite nyttiga, Adam också för den delen, och gick och körde oss svettiga på gymmet!

Nu ligger man här i tomheten, till viss del skönt, till viss del värdelöst. Tänker tillbaka på min miserabla vecka, delen till helgen då såklart. Åter igen lyckas man fastna i träsket av att bli förvånad av hur folk väljer att handla. Att man skapar teorier och antar massa skojsiga saker och sen utgår från att det är sanningen - eller något i den stilen. Me like. INTE. Nu gör det inte så mycket för min del, har man sakat sina kort har man. Principer är det bara att vika sig för, annars faller samhället, typ. Life will smile for you, me not.

Egentligen är jag sugen på att bara släppa allt man har och dra. Fan va skönt, bryta mönstret, bli av med allt ansvar och jeah - leva lite för omväxlingens skull. Kovan som kommer in från kneget är ju dock inget man flyger i taket av lycka för, så där är man körd - f***a också. Tillbaka till landet långtråkigt.

Fridens



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0